• Tweet this page

Sthiel Duurzame Componenten

SthielSustainableSurvivalComponents

Klik op bovenstaande afbeelding om te vergroten.

Afrika - Container in out-back - 11.550 Euro

Africa

Het Sthiel 1.0 Concept

Het Sthiel 1.0 concept Sthiel 1.0 Modulaire energie technologie verduurzaamt het overleven van de mens op aarde. Sthiel modulaire duurzame energie-en water-installaties zijn zelfvoorzienend en kunnen worden geüpdate naar de laatste stand van de technologie.

Sthiel kan overal worden ingezet: op het platteland (off-grid), op plaatsen waar er tal van lokale bouwmaterialen beschikbaar zijn of in bestaande gebouwen in steden (on-grid). Dit betekent ook dat de look-and-feel van Sthiel design aan te passen is aan elke persoonlijke smaak.

Alle Sthiel onderdelen passen precies in zeecontainers, wat transportkosten en afval verminderd. Sthiel plug-and-play componenten kunnen online worden besteld en zelf in elkaar worden gezet, 'IKEA stijl'.

Daarom is Sthiel 1.0 Modulaire Duurzame Survival Technologie beter en goedkoper dan de huidige tent-of container-achtige concepten op de markt.

Sthiel is geschikt voor een onderneming in afgelegen gebieden, bijvoorbeeld bij de realisatie van infrastructurele werken zoals: stuwmeerdammen, wegen, bruggen, mijnbouw) in het noorden van Brazilië of Groene Hotels op afgelegen eilanden voor de kust van Costa Rica.

Met Sthiel hebben inwoners van steden geen energierekening meer. Sterker nog, ze kunnen zelfs geld verdienen met het produceren en leveren van elektriciteit aan het net of de buren.

Brazilië - Bestaande bouw, grondwater, geen grid - 7.500 dollar

Brazil

Wonen met Sthiel 1.0 draagt bij aan een duurzame wereld en u heeft tegelijk meer tijd!

  • U hoeft niet langer dure energie rekeningen te betalen.
  • Wist u dat een gemiddelde Nederlands gezin, 61.000 euro betaalt voor energie de komende 15 jaar? Alleen voor elektriciteit en gas!
  • U hoeft geen hoge hypotheek meer te betalen
  • U bent gevrijwaard van de stijgende energieprijzen in de toekomst

Costa Rica - Frame, lokale bouwmaterialen - 10.700 dollar

CostaRica

Solo - Container gebaseerd huis - Afrika Prototype kan bezocht worden in Nederland

GreenSurfHostelSolo

GreenSurfHostelInstallation

Duurzame IDeeën?