Disclaimer

Sthiel besteedt voortdurend aandacht en zorg aan de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de hierin opgenomen informatie. Het is mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk om fouten te voorkomen.

Sthiel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie die op of via deze website is verkregen of als gevolg van de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen.

Sthiel garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Sthiel gewenst moment worden gewijzigd. Zij raadt aan op grond van de informatie op de website geen acties te ondernemen zonder voorafgaand deskundig advies bij Sthiel in te winnen.

Deze site bevat links naar andere websites. Sthiel is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de juistheid, de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan deze sites. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Sthiel de daar te verkrijgen informatie volledig onderschrijft. De links zijn slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en bieden hem/haar een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie via deze websites.

Voor vragen over de website kunt u contact opnemen via sustainitycoach@gmail.com.

Duurzame IDee├źn?